Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

 

 

 

 

 

 

viac info na tel:0915 958 007

 

 Kontakty: 

Miroslav Smrek MST

Cintorínska 21/39

972 05 Sebedražie

tel: 0915958007

info@olejsklad.sk

IČO: 44 260 393

IČ DPH: SK 10 72 14 79 89

 

 

 

NAJPREDÁVANEJŠÍ


IFORMÁCIE » Ochrana osobných údajov

Osobné údaje

 

Ochrana osobných údajov našich zákazníkov je pre nás samozrejmosťou.

Vyhlásenie:

Vyhlasujeme, že všetky naše systémy sú chránené proti zneužitiu osobných údajov a všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a zaobchádza sa s nimi vždy v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.

Všetky osobné údaje sú starostlivo chránené a nie sú za žiadnych okolností poskytnuté tretej strane.

Aké osobné údaje od vás žiadame a zhromažďujeme?

Z dôvodu správneho vybavenia vašej objednávky a informovania o jej priebehu potrebujeme poznať meno objednávajúceho (prípadne meno firmy, IČO a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), telefónny a e-mailový kontakt. Ďalej potom evidujeme všetky vaše objednávky, ktoré ste u nás realizovali.

Prečo tieto údaje potrebujeme?

Na vybavenie vašej objednávky potrebujeme vedieť, za akých podmienok a kam ste si tovar objednali poslať.

Ostatné informácie o tovare, prístup do katalógu, recenzie a pod. nie sú registráciou podmienené.

Môžem tieto dáta zmeniť, alebo odstrániť?

Ak sa prihlásite do eshopu, máte možnosť zistiť, aké osobné údaje o vás evidujeme, môžete tieto dáta upravovať, alebo vymazať. Upozorňujeme, že fakturačné údaje nemožno z účtovných dôvodov vymazať ani zmeniť.

V prípade, že chcete Vašu registráciu úplne zrušiť a doteraz ste neurobili žiadnu objednávku, stačí poslať e-mail na: info@olejsklad.sk